Τρίτη 1 Μαΐου 2012

EVENT OF THE MONTH! - DESIGN LAB ATHENS


 


'Ενα Design Χωριό στην αυλή της "Τεχνόπολις"! 

Το Design Lab Athens 2012, σε συνεργασία με νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και διακοσμητές, παρουσιάζει στην αυλή της ‘Τεχνόπολις’ ένα σύγχρονο χωριό Design, προβάλλοντας δημιουργίες, έργα και installations με ελεύθερη θεματολογία.
Μετά την ανοικτή πρόσκληση της διοργάνωσης προς επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου του Design, έχουν συγκεντρωθεί συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίες θα παρουσιαστούν στα πλαίσια του Design Lab Athens 2012, σε μια υπαίθρια έκθεση στους εξωτερικούς χώρους της “Τεχνόπολις”.
Σκοπός της συγκεκριμένης έκθεσης τέχνης, είναι να προβληθεί το σύγχρονο ελληνικό design με απτές κατασκευές και installations, καθώς και η δουλειά και το έργο νέων, ταλαντούχων δημιουργών και επαγγελματιών. Μέσα από την ενέργεια αυτή, αποδεικνύεται ότι το ελληνικό design παραμένει ζωντανό, και εκπροσωπείται από τις πιο δημιουργικές, δραστήριες και αισιόδοξες ομάδες καλλιτεχνών και επαγγελματιών της χώρας.


Εταιρεία: Drapilux

Υλικό: 'Υφασμα Drapilux Air

Περιγραφή:
H drapilux, κατασκευάστρια εταιρεία βραδύκαυστων υφασμάτων, έχει την αποκλειστική συνταγή για την καταπολέμηση του μπαγιάτικου αέρα ή του βλαβερού καπνού των τσιγάρων! Μέσω μιας διαδικασίας κατάλυσης, τα υφάσματα της συλλογής drapilux air καθαρίζουν την ατμόσφαιρα των δωματίων, βελτιώνοντας την ποιότητα του χώρου.Όπως ακριβώς ο καταλύτης ενός αυτοκινήτου, το ύφασμα air μετατρέπει πολλές από τις εναέριες μολύνσεις και δυσάρεστες οσμές ενός χώρου σε CO2 και ατμό, δηλαδή σε καθαρό αέρα. Το drapilux air ύφασμα σάς βοηθάει να αναπνέετε ελεύθερα και να αφήνετε πίσω σας το στρες. 
 
Πού: Περισσότερες πληροφορίες για το drapilux air, στο περίπτερο της εταιρείας Drapilux στο Design Lab Athens 2012, στην αίθουσα Κωνσταντίνος Καβάφης (Δ7).

 
Εταιρεία: N.Patiris S.A.

Υλικό: Wooly Pocket

Περιγραφή:
Το Woolly Pocket επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη δημιουργία ενός καταπράσινου κήπου για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, διαθέτοντας τη δυνατότητα να τοποθετηθεί σε τοίχους, κάγκελα και φράχτες. Είναι ιδανικό ακόμα και για καλλιέργεια.
Είναι κατασκευασμένο από ειδικό μαλακό ύφασμα που αναπνέει, κρατάει την υγρασία εσωτερικά και προστατεύει τοίχους και πάτωμα από το να βραχούν ή να αναπτύξουν υγρασία.
Το Woolly Pocket προέρχεται από ανακυκλωμένες πλαστικές φιάλες, είναι απόλυτα ανακυκλώσιμο και εξαιρετικά φιλικό για το περιβάλλον.



Πού: Περισσότερες πληροφορίες για τo Wooly Pocket, στο περίπτερο της εταιρείας N.Patiris S.A.στο Design Lab Athens 2012, στην αίθουσα Τάκης Παπατσώνης (Δ6-Φούρνοι).
Χαίρομαι πολύ όταν λαμβάνω τόσο υπέροχα mail για το πιο σημαντικό event του μήνα και γενικά της άνοιξης! Είναι από τις πιο όμορφες, νεανικές, ενδιαφέρουσες και δραστήριες εκθέσεις. Ελπίζω να τα καταφέρω να πάω. Πάντως η καρδιά μου σίγουρα θα βρίσκεται εκεί!
Χοχο
Βαλεντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου