Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ξέρω τί κάνατε φέτος το Σεπτέμβρη!



Αυτό το Σαββατοκύριακο καλωσορίσαμε το φθινόπωρο μερικοί στις παραλίες για το τελευταίο αποχαιρετισμό στο καλοκαιράκι, μερικοί στην πόλη για καφέ ξανασυναντώντας φίλους και συζητώντας πώς περάσαμε στις διακοπές και άλλοι σε γάμους, μιάς και απο χθες το απόγευμα ακούω νυφικά κορναρίσματα αυτοκινήτων στη γειτονιά και σήμερα είδαμε μια νύφη να πίνει ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα μας (κλασσική βλαχοαμερικανιά, να είσαι με νυφικό γεμάτο στράς σα χολυγουντιανή υπερπαραγωγή και να πετάγεσαι για ποτάκι σε δημοφιλές μπάρ, στο ενδιάμεσο της φωτογράφισης και πρίν την εμφάνιση στο γαμήλιο γλέντι).  

Καλωσορίσαμε όλοι λοιπόν στους καθημερινούς μας ρυθμούς, ας το πάρουμε απόφαση ότι τελείωσε το διάλειμμα και έχει χτυπήσει κουδούνι για μέσα. Όσο πιο γρήγορα το πάρουμε απόφαση, θα οργανωθούμε και όσοι έχουμε μυαλό, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε προτεραιότητες, νέα πρότζεκτ και στόχους για το χειμώνα που έρχεται, ώστε να να μας βρει το επόμενο καλοκαίρι γρήγορα και ανανεωμένους.
Άλλωστε τι νόημα έχει να περάσουμε ένα χειμώνα γκρινιάζοντας για το κρύο, την εφορία, την πολλή ή καθόλου δουλειά και οτιδήποτε άλλο; Τα βρίσκω ανούσια και πολύ ρηχά όλα αυτά.
Πάρτε ιδέες, φανταστείτε, δημιουργείστε, ταξιδέψτε τις σκέψεις σας όπου και όσο θέλετε γιατί είναι από τα ελάχιστα πράγματα που είναι δωρεάν, μας ανανεώνουν ψυχικά και μας κάνουν ίσως καλύτερους ανθρώπους. Πού ξέρετε, μπορεί και να είναι μεταδοτικό άλλωστε και σαν αισιόδοξη ζυγός που είμαι, εγώ ήδη φαντάζομαι ανθρώπους να ανταλλάσσουν ιδέες, ομάδες να δημιουργούν και  όλα αυτά μου δίνουν την αίσθηση ότι κάπου στο βάθος μπορεί να αναδυθεί μια φλόγα μικρή που με τη δική μας ζέση, να δυναμώσει όλο και πιο πολύ......

Σας φιλώ και καλό δημιουργικό Σεπτέμβρη! 
Βαλεντίνα

Eπίσης, δώστε 5 λεπτά από το χρόνο σας να επισκεφθείτε τη σελίδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού βοήθειας κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι κοπέλες που οραματίστηκαν και οργάνωσαν αυτό το μεγάλο έργο, χρειάζονται ένα λιθαράκι και από εμάς....  http://desmos.org/