Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Χειμερινή άνεση - Winter cozyness

 Πρωϊνός καφές στο κρεββάτι, με πολλές ζεστές χουχουλιάρικες κουβέρτες και απαλές μάλλινες μαξιλάρες. Έτσι εμπνεύστηκα αυτό το άρθρο υπέροχα μου πλάσματα που σας άφησα τόσο καιρό ανενημέρωτους.....









  Υπέροχη η ιδέα με τα ξύλινα τραπεζάκια αντί για κομοδίνα! Τόσο απλό και εύκολο, επίσης αν θέλετε κάτι πιο κομψό, βρείτε ωραίους ξύλινους δίσκους και κάντε μια έξυπνη κατασκευή σαν κι αυτή!

  Και φυτά μην ξεχάσετε να βάλετε, δίνουν υπέροχη ατμόσφαιρα...



  Το ξύλο στο μπάνιο, δίνει επίσης θαλπωρή για τις στιγμές χαλάρωσης σας. Φυσικά, αν φοβάστε την υγρασία και δεν θέλετε να σας κουράσει η συντήρηση, υπάρχουν πλέον πολύ ωραίες απομιμήσεις ξύλου και σε πλακίδια.


  Και ο χώρος του γραφείου μπορεί να γίνει πιο ζεστός οπτικά, με ένα γούνινο χαλάκι, βελεντζούλα στρωμένα είτε στο πάτωμα, είτε στην καρέκλα και στους καναπέδες.









 Τέλος, μπορείτε πολύ απλά, να προϊδεάσετε τους επισκέπτες σας, από την είσοδο του σπιτιού σας για τη ζεστασιά που θα τους τυλίξετε.





  Ετοιμαστείτε για τις υπέροχες γιορτινές μέρες που έρχονται και την ερχόμενη εβδομάδα σας έχω ατελείωτο υλικό και εμπνεύσεις για DIY!

Xoxo 
Βαλεντίνα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου